Tassike elu topelt koorega »

Otsingud jätkuvad… teisel pool kera

Estonia

Olen Pärnu-Tallinn bussis ja mõtlen, kuidas elul on ikka oma veidrad käigud. Kohe kui hakkab tekkima õhkõrn aimdus, et nüüd ma hakkan ehk kuskile jõudma ja asjade toimimisest lõpuks ometi aru saama, tõmmatakse vaip alt ja palun väga – leiad ennast jälle tundmatus kohas veest. Uus algus ja uuesti tabula rasa. Kuigi sel korral on kõik teisiti, kui 3 aastat tagasi. Siis ma alles alustasin oma otsinguid, alustasin seda blogi, hakkasin fotograafiaga tõsisemalt tegelema… Sellele mõeldes ongi tunne, et sel korral on mõneti lihtsam, sest omajagu teed on juba käidud ja see omakorda annab edasiseks julgust.

Niisiis ongi kätte jõudnud see päev, mil me kolime Eestist mõneks ajaks ära. Veel ei teagi täpselt kui kauaks. See ei ole põgenemine ega helesinise õnne otsima minemine. See on kogemus, see on seiklus, see on proovilepanek. Ja sellel on tegelikult väga lihtne põhjus – Elar kommandeeritakse tööle Californiasse, San Francsico lähistele, samasse kanti, kus kevadel juba käisime. Aga mulle on see ometi alustamine nullist, uus keskkond, inimesed, keel ja kindlasti veel palju muudki, millele ma praegu veel mõelda ei oska. Tean ainult, et saab põnev olema ja seiklused on mulle alati meeldinud! :)

“Kõike leiab, kui on aega otsida, see tähendab, kui saad endale otsimist lubada, otsides oled vaba ja leiad asju, mida ei oskaks uneski näha.”

Tove Jansson “Suveraamat”

Tean, et meile jääb siia Eestisse ja mujalegi palju kaassaelajaid. Ja me juba täname selle eest ette! :)

 PS! Tordiraamatu “Kirss tordil” saab oma riiulisse loosi tahtel Virve!

  • Kerlin

    Sinu toidufotode (eriti magusafotode) suure austajana pean sellise uudise peale kahjutundega tõdema, et lähiajal ühtegi mõnusat magusaraamatut juurde ei ilmu. Kahju. Toredaid (toidu)elamusi seal kaugel maal!VastaTühista

  • Inx

    Ma tean, et sa leiad :) Kõike kaunist teile ja ootame tagasi!VastaTühista

  • Palju toredaid seiklusi ja mõnusaid (maitse)elamusi, armas Marju! Elarile ka muidugi :)VastaTühista

  • Kindlasti saab põnev olema :) Vahvaid elamusi ja kiiret kohanemist!VastaTühista

  • Hannele

    Oo, kui tore uudis! Kogemusi tuleb seal koormaga, seikluseid veelgi enam. Vahvat teisel pool krea olemist!VastaTühista

  • […] minnes on kõige paremaks eestikeelseks reisijuhiks tassikese california sõnumid, mis nüüd veel järje saavad ja loodetavasti meile kuhjaga äratundmisrõõmu pakuvad. see postitus on ehe näide suurepärasest […]VastaTühista

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud tärniga *

*

*