Tassike elu topelt koorega »

Hõissa, pulmad!

“Mees ja naine mõistavad teineteist ainult naerust. Kes üheskoos pole naernud, nende hinged on alles vastastikku lukus.”

A.H. Tammsaare, “Noored hinged”, 1909

Selle vastu aitab see, kui võtate endale saarlasest mehe! Uskuge mind, ma tean! Ja just selle samuse, mehe võtmisega, olengi viimased nädalad tegelenud. Kuni selle imelise päevani, möödunud pühapäeval Muhumaal.

Kogu ettevalmistusperiood oli lihtsalt nauding – ideed, kuidas ja mis stiilis pulma teha, kõik need meisterdamised, rassimised jms… täielik nauding ja põnevus, oma enda unistuste päeva nimel! Ja kuigi ma uskusin, et pärast pulmapäeva on imelik ilma sahmerdamiseta olla ja sisse poeb kuidagi tühi tunne, siis tegelikult… Ei, abielus olla on mõnus ja hoopis terviliklikum tunne! Aitäh sulle kallis Elar, kes sa oled minuga alati olnud, nii heas kui halvas. Ilma sinuta ei oleks ma see!

Aitäh teile kõigile veel kord, kes te aitasite selle päeva meie jaoks eriliseks muuta! ♥ Siit kõlab teile meie pulmapeo ettevalmistuslugu: Fragments of time – Daft Punk Olge rõõmsad ja nautige elu! :)

meie

Foto: Annika Metsla

 

  • Palju palju õnne selle ilusa ja tähtsa sündmuse puhul! Võin ainult ette kujutada kui kaunis ja stiilne teie päev oli… :)VastaTühista

  • Palju-palju õnne!
    Kui siin blogis on juba nii palju ilusaid, armsaid, erilisi tegemisi nähtud – siis samuti usun, et see päev ilmselt oli ka ilus-armas ja ülimalt eriline!VastaTühista

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud tärniga *

*

*