Tassike elu topelt koorega »

California sõnumid 6: nihe

Täiesti ootamatult ongi käes reisi viimane päev! Viimane päikesepatarei laadimine ja suplus tehtud, kohvrid pakitud, ootamas sõitu lennujaama, et läbi New Yorgi, Londoni ja Helsingi juba pühapäeval Tallinnas maanduda. Lõpp tuli nagu alati – ootamatult. Õnneks tean, et lisaks riietele, raamatutele ja muule maisele tulen tagasi paljude uute mõtete ja lugudega. Ja neid ei kaalu piiri peal õnneks keegi! See on see tunne, et midagi on sinus jälle veidi nihkunud ja sa veel täpselt ei tea, mida see tuleviku mõttes tähendab, aga sa tead, et see on hea. Ootus, ärevus, põnevus. Aitäh, San Francisco, aitäh, California!

Golden Gate Bridge

Luban, et kui lennutrall möödas, jätkan lugude jutustamist!

PS! Järgmisel teisipäeval, 28. mail toimub 2 uue kokaraamatu esitlus, kus oleks tore kõikide huvitatutega trehvata! Täpsem info Facebookis.

 • Laura

  Need mõnusalt haarava stiiliga vestetud ja suurepärase pildimaterjaliga illustreeritud lood on võimaldanud ka kodus olles toimunust osa saada. Iga uue postituse ilmumine tekitas elevust ja õhinat – suur tänu jagamast!
  Ega Tallinnas toimuvale raamatuesitlusele millalgi Tartu analoogi loota ole? :)VastaTühista

  • Aitäh Laura, neid ridu oli nii soe ja armas tunne lugeda! Tore, kui mu jutustused ka teistele korda lähevad :)
   Hetkel ei oska Tartu esitlust küll kahjuks lubada (pole juttu olnud), aga kui see ka tuleb, annan kindlasti jälle teada!VastaTühista

 • Mari-Liis

  Aitäh nende California reportaažide eest!
  Kaunid nii sõna- kui muidugi pildikeelelt. Ja kuna endal suveks sinnakanti asumine ees, siis oli kohe topeltpõnev jälgida. Ja kuigi põhikohaks saab olema San Diego, siis rännak SF’i on ka kindlalt plaanis. Eriti peale seda jätsipostitust :)VastaTühista

 • Katz

  Kena sönasepp ikka!
  Teen ettepaneku, et leiame aja ja kohtume pokaalis või pudelis või ükskõik kus mujal, et saaksin ka lugusid live’s kuulata :)VastaTühista

 • In.

  Paku ETV-le saateks California muljeid.VastaTühista

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud tärniga *

*

*